Πληροφορική για νέους απο 18 εώς 88 ετών!

Σεμινάρια Ενηλίκων

Το SafePC Education βρίσκεται έντεκα (12) χρόνια στην εκπαίδευση της πληροφορικής . Ξεκινήσαμε το 2002 και συνεχίζουμε την εκπαίδευση σε όλη την Ελλάδα ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις με τα πιο σύγχρονα μέσα.
Έχοντας κατακτήσει την πρώτη θέση στο Excel για το 2012 στην Ελλάδα (εκπροσώπηση στον Παγκόσμιο διαγωνισμό στο Las Vegas) και στο Word το 2013 (εκπροσώπηση στον Παγκόσμιο διαγωνισμό στην Washington). Προσπαθούμε να δημιουργούμε νέα προγράμματα εκπαίδευσης που θα βοηθούν τους απλούς χρήστες να εκμεταλλεύονται τα οφέλη των νέων τεχνολογιών στο μέγιστο.


προγραμματα officeΤα μαθήματα μας υλοποιούνται σε ολιγομελή τμήματα ή εντελώς εξατομικευμένα στους δικούς μας άρτια εξοπλισμένους χώρους ή στην άνεση του δικού σας. Για τους μαθητές μας από μακριά υπαρχει πάντα η δυνατότητα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης με εγγυημένα αποτελέσματα.

Οι εισηγητές του SafePC Education είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Εισηγητών του ΟΑΕΔ, δίνοντας μας έτσι τη δυνατότητα να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με επιδοτούμενο κόστος.

Συγκεκριμένα το κέντρο μας προσφέρει τα παρακάτω προγράμματα.

tikΠιστοποιήσεις της Microsoft
tikΣχεδίαση,ανάπτυξη και προώθηση ιστοσελίδων
tikΤεχνικοί υπολογιστών
tikΕπεξεργασία εικόνας
tikΓια Επεξεργασία Video
tikΆλλα εξειδικευμένα σεμινάρια
tikΦοιτητές
tikΑγγλικά

ΑΡΘΡΑ

 

ecdl-mathimata-prosfora

Άλλα Σεμινάρια

joomla ad

internet Marketing seminario

πρακτική εργασία για φοιτητές

ΑΡΘΡΑ


Ίντερνετ Μάρκετινγκ για όλους!!!

 

Το σεμινάριο Internet Marketing μπορούν να το παρακολουθήσουν και άτομα χωρίς εξοικείωση στη χρήση του υπολογιστή καθώς παρότι είναι πρακτικό το σεμινάριο η κύρια ουσία του σεμιναρίου είναι οι νέες δυνατότητες που υπάρχουν και που ακόμα δεν έχουν εξερευνηθεί από τους εκάστοτε εργοδότες.

 

 

 
Επικοινωνία

Πρωτέως 46, Παλαιό Φάληρο

Phone: 2109851172
E-mail: info@safepcgr