Εταιρικά Σεμινάρια

Εταιρικά Σεμινάρια

Το SafePC Education βρίσκεται δώδεκα (12) χρόνια στην εκπαίδευση της πληροφορικής . Ξεκινήσαμε το 2002 και συνεχίζουμε την εκπαίδευση σε όλη την Ελλάδα ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις με τα πιο σύγχρονα μέσα.
Έχοντας κατακτήσει την πρώτη θέση στο Excel για το 2012 στην Ελλάδα (εκπροσώπηση στον Παγκόσμιο διαγωνισμό στο Las Vegas) και στο Word το 2013 (εκπροσώπηση στον Παγκόσμιο διαγωνισμό στην Washington). Προσπαθούμε να δημιουργούμε νέα προγράμματα εκπαίδευσης που θα βοηθούν τους απλούς χρήστες να εκμεταλλεύονται τα οφέλη των νέων τεχνολογιών στο μέγιστο.

Εταιρικά σεμινάρια Office

Η εμπειρία μας σε εκπαίδευση μεγάλων εταιριών μας επιτρέπει να οργανώνουμε την εκπαίδευση πετυχαίνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την επιχείρηση σας. Ερχόμαστε κοντά σας και επιλέγουμε μαζί σας τη μορφή εκπαίδευσης που θα φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα.

 

Οι ψηφιακά εγγράμματοι εργαζόμενοι προσθέτουν πραγματική αξία σε έναν οργανισμό καθώς:

  • Αυξάνουν τη συνολική αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα.
  • Επιτυγχάνουν συγκεκριμένους στόχους και σκοπούς πιο αποτελεσματικά.
  • Διασφαλίζουν ώστε οποιοσδήποτε διοικητικός φόρτος να μειωθεί.
  • Ενισχύουν σημαντικά την εσωτερική και εξωτερική επικοινωνία μεταξύ του οργανισμού.
  • Διασφαλίζουν μεγαλύτερη απορρόφηση και χρησιμοποίηση της τεχνολογίας, με
  • αποτέλεσμα ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στην επένδυση, από αυτές της τεχνολογίας.
  • Αυξάνονται η εμπιστοσύνη των εργαζομένων και η εργασιακή ευχαρίστηση.

 

Αξιολόγηση προσωπικού
  • Η εταιρία μας έχει τη δυνατότητα να αναγνωρίσει τις ανάγκες εκπαίδευσης της επιχείρησης σας με ακρίβεια.
  • Με ηλεκτρονικό σύστημα  αξιολόγησης  διάρκειας 10 λεπτών, στο οποίο συμμετέχουν οι υποψήφιοι από τον προσωπικό τους υπολογιστή μέσω Ίντερνετ.
  • H αξιολόγηση δίνει τη δυνατότητα να διακρίνουμε το επίπεδο γνώσεων κατά 80% σε κάθε αντικείμενο εκπαίδευσης. Το ποσοστό αυτό είναι επαρκές για να αναγνωρίσουμε ανάγκες, να χωρίσουμε τους μαθητές σε τμήματα και να δρομολογήσουμε δομημένη εκπαίδευση.

Το σύστημα αξιολόγησης  έχει ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, αλλά και πρακτικές ερωτήσεις πάνω στη σχετική εφαρμογή. Ακόμα, έχει ερωτήσεις που φανερώνουν το ενδιαφέρον και την ενασχόληση των μαθητών σε κάθε συγκεκριμένο αντικείμενο προσφορα-δωρεάν-μαθημα-εταιριες

Δυνατότητα Δωρεάν Demo

Δωρεάν σεμινάριο για να μάθουμε τις ανάγκες σας και για να μας γνωρίσετε!


Για εταιρίες άνω των 50 ατόμων το SafePC Education προσφέρει ένα εντελώς δωρεάν πακέτο γνωριμίας σε εκδόσεις που χρησιμοποιείτε τώρα ή προτίθεστε να εγκαταστήσετε. Η εκπαίδευση είναι για τα MS Windows (8/7 ή Xp) και το MS Office (2013 / 2010 / 2007 / 2003). Δείτε περισσότερα για το δωρεάν DEMO.

 

 

Top Ten εταιρικών σεμιναρίων για το 2013:

Τα περισσότερα προγράμματα οδηγούν σε πιστοποίηση. Εάν θέλετε να ξέρετε σε ποιο επίπεδο έχει κατανοηθεί η ύλη από τους εκπαιδευόμενους, ή αν θέλουν οι εκπαιδευόμενοι να αποδείξουν την απόκτηση γνώσης μπορείτε να ενημερωθήτε για τις διαθέσιμες αναγνωρισμένες εξετάσεις που γίνονται στους χώρους μας..

 

 

ΑΡΘΡΑ

Προσφορά Photoshop

 

To Safepc Education
προσφέρει 4 ώρες ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα Photoshop σε όλους τους συμμετέχοντες των σεμιναρίων Joomla, Dreamweaver, Flash, αλλά και του Internet Marketing. Ο στόχος είναι να γίνει αντιληπτή η δύναμη του εργαλείου αλλά και η σημαντικότητα του στο χώρο του Ίντερνετ σήμερα. Στις 4 ώρες γίνετε μια περιήγηση στο Photoshop και ακουλουθούν πρακτικά παραδείγματα χρήσιμα για όλους.


μαθηματα photoshop

 

 

Ομιλίες σε σχολεία!

Πλήρες άρθρο...

Ίντερνετ Μάρκετινγκ για όλους!!!

 

Το σεμινάριο Internet Marketing μπορούν να το παρακολουθήσουν και άτομα χωρίς εξοικείωση στη χρήση του υπολογιστή καθώς παρότι είναι πρακτικό το σεμινάριο η κύρια ουσία του σεμιναρίου είναι οι νέες δυνατότητες που υπάρχουν και που ακόμα δεν έχουν εξερευνηθεί από τους εκάστοτε εργοδότες.

 

 

Μελέτη δημοτικού

 

 

Συνεργάτες μας

 

Eqvus Productions

E-Future

CLC WEB Solutions

 

Μαρία Ψαρρού

Σχολική Ψυχολόγος

 

Links

General Gas

 

 

 

 

 
Επικοινωνία

Πρωτέως 46, Παλαιό Φάληρο

Phone: 2109851172
E-mail: info@safepcgr