Πληροφορική

Το Safepc Education είναι ένας εκπαιδευτικός πολυχώρος που ασχολείται με εκπαίδευση πληροφορικής και νέων τεχνολογιών σε Εταιρίες, Ενήλικες και Μικρά παιδιά. Εδώ και δέκα χρόνια παρακολουθούμε την εξέλιξη της τεχνολογίας και  εκπαιδεύουμε στο χώρο της εταιρίας σας ή στις εταιρικές μας δομές δημιουργώντας εκπαιδευτικά σεμινάρια βασισμένα στις ανάγκες κάθε εταιρίας. Είμαστε αναγνωρισμένο εξεταστικό κέντρο και σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρίες πιστοποίησης ECDL, Infotest (MCAS, ICBU, IC3), Vellum (Cambridge), ICT, προσφέρουμε προγράμματα για όλες τις ανάγκες και συμμετέχουμε με επιτυχία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Microsoft. (πρώτη θέση στην Ελλάδα σε Excel 2011,2012). Συμμετέχουμε ακόμα σε διαγωνισμούς ρομποτικής, προγραμματισμού κα.

 

Υπεύθυνος Κέντρου

Σαμπατάς Νίκος

Νίκος Σαμπατάς Έχει σπουδάσει Ηλεκτρολόγος Ηλεκτρονικός (BSc in Electrical & Electronic Engineering) και έχει κάνει μεταπτυχιακά σε προηγμένη Ρομποτική (MSc in Advanced Robotics) στο Manchester της Αγγλίας. Ασχολήθηκε με Virtual Reality στο Πανεπιστήμιο για την ανάπτυξη εργαλείων αφής στα ακροδάχτυλα (tactile Feedback)  με πνευματικά συστήματα αέρος(air pressure).
Εργάστηκε στην ABC Professional Services(θυγατρική της τράπεζας Πειραιώς) ως αναλυτής και προγραμματιστής σε τεχνολογία JAVA ως ένας από τους υπεύθυνους ανάπτυξης του ERP συστήματος Atlas που χρησιμοποιείτε σήμερα από την τράπεζα Πειραιώς αλλά και άλλες τράπεζες.
Το 2002 έγινε μέλος τις εκπαιδευτικής αλυσίδας Technokids Technoplus ως ιδιοκτήτης ενός εκπαιδευτικού κέντρου πληροφορικής στην Περιοχή του Περιστερίου και πλέον έχει πάνω από 10000 ώρες εκπαίδευσης σε MS Office, Web Design, Photoshop, Internet Marketing, Social Media, Hardware Software seminars, iPad
Το 2010 δημιούργησε την εταιρία SafePC Education. Έναν εκπαιδευτικό πολυχώρο που ασχολείται με εκπαίδευση πληροφορικής και νέων τεχνολογιών σε Εταιρίες, ενήλικες και μικρά παιδιά.
Το Safepc Education ενσωματώνει και τη νέα υπηρεσία της σχολικής μελέτης με χρήση υπολογιστή δίνοντας μια άλλη διάσταση στην καθημερινή μελέτη των παιδιών.
Beta tester για τη Microsoft στην Ελλάδα για τις εφαρμογές του Office και του SharePoint. Συμμετέχει ενεργά με την ομάδα του Safepc σε διαγωνισμούς της Microsoft (πρώτη θέση στην Ελλάδα στο Excel 2011,2012), Ρομποτικής,
Κάνει ομιλίες σε οργανισμούς και σχολεία για την ασφάλεια στο διαδίκτυο. Συμμετέχει σε φεστιβάλ και εκδηλώσεις φοιτητών με ομιλίες για Internet Marketing, Εύρεση εργασίας, Webinars και ELearning.

Υπεύθυνη Γραμματείας - Μελέτης

Μαρία Λουκοπούλου

 

Φιλόλογος

Σπούδασε στο τμήμα Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών του Παν. Κρήτης. Έχει κάνει την πρακτική της στο Ειδικό Σχολείο Ρεθύμνου με μελέτες σε περιπτώσεις αυτισμού. Η προπτυχιακή εργασία της αφορούσε την ψυχολογία κατά την περίοδο της εφηβείας και τις μαθησιακές δυσκολίες. Κάνει το πτυχίο της στο πρόγραμμα εξειδίκευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με θέμα ''Αναπτυξιακές διαταραχές σε παιδιά και εφήβους: Συμπτωματολογία-Αξιολόγηση-Παρέμβαση''


Καθηγητές πληροφορικής - Μελέτης

Απόστολος Μαρούδας

 

MSOffice Specialist

Υπεύθυνος ύλης για τις Πιστοποιήσεις σε Microsoft Office του SafePC Education.
Κάτοχος διπλώματος σε Ειδικές Εφαρμογές με Πολυμέσα. Είναι απόφοιτος σεμιναρίων Technoplus και έχει πιστοποιημένες γνώσεις πληροφορικής κατά MOS. Είναι πιστοποιημένος εισηγητής πληροφορικής και κατέχει τον τίτλο Master Microsoft Instructor (MMI).


Αντζυ Κουσινιώρη

 

MSOffice Specialist

Υπεύθυνη ύλης παιδικού προγράμματος του SafePC Education
Πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών - Τμήμα Πληροφορικής με κατεύθυνση Πληροφοριακά Συστήματα και Ασφάλεια, Συστήματα και Δίκτυα Η/Υ. Κάτοχος μεταπτυχιακού απο το Πανεπιστήμιο Πειραιά- Τμήμα Διδακτικής της Τεχνολογίας και Ψηφιακά Συστήματα με κατεύθυνση τα Δικτυοκεντρικά Συστήματα. Παραδίδει μαθήματα Η/Υ σε παιδειά και ενήλικες.Κωνσταντίνα Λεβέντη

 

MSOffice Specialist

Υπεύθυνη του προγραμματισμου του SafePC Education. 
Διδάσκει την JAVA, Ψευδογλώσσα, σε παιδιά απο τρίτη Γυμνασίου.

 

 

 

 

 

 

 

Βάσια Κωνσταντοπούλου

 

Μαθηματικά Φυσική Χημεία

Υπεύθυνη για τις θετικές επιστήμες στο πρόγραμμα της μελέτης.

 

Πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών - Τμήμα Στατιστικής. Κάτοχος πτυχίου πληροφορικής MOS σε επίπεδο Expert. Παραδίδει μαθήματα μαθηματικών σε μαθητές Δημοτικού - Γυμνασίου και Λυκείου.

 

 

 

 

Σίσσυ Ρουμελιώτου

 

Φιλόλογος

Είναι απόφοιτος σεμιναρίων SafePC και έχει πιστοποιημένες γνώσεις πληροφορικής σε επίπεδο MOS. Είναι πιστοποιημένος εισηγητής πληροφορικής και κατέχει τον τίτλο Master Microsoft Instructor (MMI).

 

 

 

 

 

 

Καλαντζής Παναγιώτης

 

Autocad

Υπεύθυνος προγράμματος Autocad για το SafePC Education

Πτυχιούχος Μηχανικός Βιομηχανικού Σχεδιασμού από το Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτικής Μακεδονίας. 
Παραδίδει μαθήματα PHOTOSHOP, I-DEAS, AUTOCAD, PRO-ENG., 3D-STUDIO MAX, RHINOCEROS σε ενήλικες.

 

 

 

 

 

Μελέτη

Το κέντρο μας προσφέρει με επιτυχία και σχολική μελέτη για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου. Οι μαθητές προετοιμάζονται στα μαθήματα της επόμενης ημέρας με την καθοδήγηση ειδικευμένου προσωπικού. Η σχολική μελέτη βοηθάει τα παιδιά να αξιοποιούν σωστά το χρόνο τους, καθώς μελετούν απερίσπαστα, συστηματικά και αποδοτικά.

 

Ακόμα:

Αγγλικά για ενήλικες με ηλεκτρονικά βοηθήματα εκμάθησης και εξετάσεις (Bulats) αναγνωρισμένες απο τον ΑΣΕΠ

Ίντερνετ Μάρκετινγκ για όλους! Οι περισσότερες επιχειρήσεις έχουν μια ηλεκτρονική σελίδα για την προβολή τους. Μάθε να παρακολουθείς την επισκεψημότητα της σελίδας και να προκαλείς πωλήσεις!

 

Photoshop μαθήματα

joomla ad

internet Marketing seminario

πρακτική εργασία για φοιτητές

ΑΡΘΡΑ

Αγγλικά για ενήλικες

 

Online τεστ για την πιστοποίηση της αγγλικής γλώσσας νέο κέντρο SafePC Education
Η μοναδική online εξέταση που πιστοποιεί τις γνώσεις του υποψηφίου μέχρι και το ανώτατο επίπεδο (Γ2-CPE level), διαρκεί έως 90 λεπτά με αυτόματη έκδοση των αποτελεσμάτων. Ιδανικό για τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ.

 

Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Πληροφορικής

 

Η δράση «e-gnosis» του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού Equal Society επιδοτεί την εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες.
   Οι δικαιούχοι άνεργοι, φοιτητές κι άλλες ομάδες του πληθυσμού έχουν την ευκαιρία ν’ αποκτήσουν γνώσεις σε βασικό επίπεδο στις νέες τεχνολογίες και να τις κατοχυρώσουν με αναγνωρισμένο πιστοποιητικό καταβάλλοντας μόνο τα εξέταστρα πιστοποίησης.
   

Η δράση καλύπτει το σύνολο του κόστους της εκπαίδευσης και της τηλεκατάρτισης.    Σε κάθε περίπτωση η συμμετοχή στο πρόγραμμα συνοδεύεται από πιστοποίηση, ώστε να θεωρηθεί επιδοτούμενη.    

 

 

Internet Marketing

 

Το σεμινάριο Internet Marketing 1 είναι η βάση για να μάθετε να βλέπετε το Ίντερνετ ως μέσο για να βγάλετε χρήματα. Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα έχετε κατανοήσει πως μπορούν να λειτουργούν εργαλεία όπως το Blogspot, το Word Press, το Google, το Facebook, το Twitter προς όφελος δικό σας και της επιχείρησης σας.

internet MArketing internet marketing facebook internet marketing


 

Web Design για όλους

Ομιλίες σε σχολεία

 

 To Safepc Education
πραγματοποιεί  εκπαιδευτικές ενημερώσεις σε σχολεία της Αττικής αλλα και της επαρχίας.
 Γίνονται ενημερώσεις στα παιδιά αλλά και στους γονείς για την ασφάλεια στο Διαδίκτυο.Στο κομμάτι της Ρομποτικής τα παιδιά έρχονται σε επαφή με την τεχνολογία της Ρομποτικής και του προγραμματισμού μέσα από μια πολυδιάστατη παρουσίαση που περιλαμβάνει βίντεο αλλά και πραγματική πρακτική με τα ρομποτ που φέρνουμε στο χώρο του σχολείου. Τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα νακάνουν ερωτήσεις και να λύσουν απορίες για το τρόπο λειτουργίας των ρομπότ αλλα και την πολυπλοκότητα κατασκευής και προγραμματισμού τους.

 

 

Σχολική μελέτη Δημοτικού Γυμνασίου

 

Στα πλαίσια των εξελίξεων και των αναγκών στην εκπαίδευση των παιδιών, το κέντρο μας έχει τη δυνατότητα να υποστηρίζει καθημερινά τη μελέτη τους στα μαθήματα του σχολείου. Ο συνηθέστερος ανασταλτικός παράγοντας στην προσπάθεια ενός μαθητή είναι η ανεπαρκής και αποσπασματική μελέτη στο σπίτι. Οι γονείς, ιδίως οι εργαζόμενοι, επιθυμούν αλλά δεν έχουν το χρόνο ή τις γνώσεις ναβοηθήσουν.

 

Μελέτη δημοτικού

 

 

 

Συνεργάτες μας

 

Eqvus Productions

E-Future

CLC WEB Solutions

 

Μαρία Ψαρρού

Σχολική Ψυχολόγος

 

Links

General Gas

 

 

 

 

 
Επικοινωνία

Πρωτέως 46, Παλαιό Φάληρο

Μετρό Αγ. Αντωνίου

Phone: 2109851172
Fax: 2105784644
E-mail: info@safepc.gr