Σεμινάριο INTERNET MARKETING

INternet Marketing Seminario
Σεμινάριο Internet Marketing

Στο σεμινάριο Ίντερνετ Μάρκετινγκ Basics θα μάθετε να παρακολουθείτε και να αξιολογείτε την επισκεψιμότητα της μιας ιστοσελίδας σας ώστε να προκαλέσετε μεγαλύτερη κίνηση. Θα μάθετε τη λογική του SEO και θα την εκμεταλλευτείτε πρακτικά. Θα δείτε πως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τα Social Media Facebook & Twitter με αυτοματοποιημένα εργαλεία. Θα μάθετε πως λειτουργεί το AdWords,  και πόσο σημαντικό μπορεί να γίνει το YouTube για την επιχείρηση σας.


Το σεμινάριο θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε την δική σας στρατηγική στο χώρο του διαδικτύου.

Το σεμινάριο είναι το πρώτο σας βήμα πριν απο σεμινάρια για SEO, Adwords, Facebook-ads, Email Marketing, Social Media Campains, Internet Marketing Specialist


Σε ποιους απευθύνεται
 • Σε ελεύθερους επαγγελματίες, ιδιώτες, φοιτητές και σε όσους θέλουν να ξεκινήσουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες, με οριοθετημένο έως ανύπαρκτο budget.
 • Σε διαφημιστές που ξεκινούν τώρα την ενασχόλησή τους με το Internet Marketing.
 • Σε εταιρείες που θέλουν να κατανοήσουν την επαγγελματική λειτουργία των Social Media όπως Facebook & Twitter για να μπορούν να καθοδηγήσουν σωστά τη διαφημιστική τους εταιρία.
 • Σε μικρές/μεσαίες εταιρείες που θέλουν από μόνες τους να δημιουργήσουν κίνηση για την επιχείρηση τους μέσω διαδικτύου, δίχως επιπλέον χρηματική επιβάρυνση.
 • Σε στελέχη διαφημιστικών εταιρειών, που θέλουν μάθουν πως να δημιουργούν δυναμικές διαφημιστικές online καμπάνιες.

 

Internet Markteting Basics
 • Website Optimization: Θα χρησιμοποιήσουμε όλους τους τρόπους, με τους οποίους θα καταφέρει να βγει η ιστοσελίδα μας στην πρώτη σελίδα αναζήτησης της Google
 • Blog Site: Θα μάθουμε τις βασικές άρχες που βοηθάνε τα Blog να έχουν καλό SEO
 • Keyword Research: Θα σας δείξουμε πώς να βρίσκεται αλλά και να ενσωματώνετε στα κείμενά σας ομοιόμορφα, όλες τις λέξεις-κλειδιά που πατάνε οι χρήστες στο Google κατά την αναζήτησή τους.
 • Online Newsletter: Θα σας παρουσιάσουμε αποτελεσματικούς τρόπους μαζικής αποστολής e-mail & ενημερωτικών φυλλαδίων της επιχείρησής σας οποιαδήποτε στιγμή επιλέγετε εσείς
 • Social Media: Θα χρησιμοποιήσουμε εξελιγμένους  τρόπους προσέλκυσης πελατών, με τη χρήση αυτοματοποιημένων εργαλείων
 • Web & Google Analytics: Θα δείξουμε με ποιους τρόπους μπορείτε να αναγνωρίσετε τις συγκεκριμένες ανάγκες των πελατών σας, καθώς και πως να παρακολουθείτε μόνοι σας, την κίνηση και την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας σε πραγματικό χρόνο.

 

 

Χώρος Σεμιναρίου SafePC Education

Μετρό Αγ. Αντωνίου

Βασ. Αλεξάνδρου 8

Περιστέρι

Τηλ. 2109851172

Υπεύθυνος Εκπαίδευσης


Σαμπατάς Νίκος

MSc in Advanced Robotics

 

 

 

ΑΡΘΡΑ

 

 

ecdl-mathimata-prosfora

Άλλα Σεμινάρια

 

Photoshop μαθήματα

joomla ad

internet Marketing seminario

πρακτική εργασία για φοιτητές

 

 

 

Επικοινωνία

Πρωτέως 46, Παλαιό Φάληρο

Μετρό Αγ. Αντωνίου

Phone: 2109851172
Fax: 2105784644
E-mail: info@safepc.gr