Πρακτική εργασία από το SafePc Education

 

Πρακτική εργασία
Συχνές ερωτήσεις
 • Πότε μπορώ να ξεκινήσω;

  Τα group ξεκινάνε κάθε δύο εβδομάδες. Χρειάζεται να έρθεις με  το πρόγραμμα της σχολής σου, να δούμε τις δυνατότητές σου και να προσαρμόσουμε το ειδικό πρόγραμμα που θα γίνει για εσένα.

 • Τι δικαιολογητικά χρειάζονται για την εγγραφή μου;

  Μια φωτοτυπία της ταυτότητα σας

  Το βιογραφικό σας

 • Σε πόσο χρόνο θα έχω ολοκληρώσει την εκπαίδευση;

  Η συνολική προγραμματισμένη εκπαίδευση διαρκεί 10 εβδομάδες, δηλαδή περίπου 2 μήνες.

 • Πότε θα μπορώ να πάρω συστατική επιστολή εργοδότη και βεβαίωση ολοκλήρωσης Πρακτικής Άσκησης;

  Με την ολοκλήρωση του Job Starter 1, ο εκπαιδευόμενος θα μπορεί να πάρει τη συστατική επιστολή ανάλογα με την αξιολόγηση του, αλλά και τη βεβαίωση ολοκλήρωσης του επιπέδου αυτού. Αντίστοιχα και για το Job Starter 2.

 • Τι μπορώ να κάνω μετά την ολοκλήρωση της Πρακτικής Άσκησης;

  Ανάλογα με τις ικανότητες που θα έχει αναπτύξει ο μαθητής αλλά και με την εκπαιδευτική του αξιολόγηση, θα έχει τη δυνατότητα να ανεβεί επίπεδο και να διαχειρίζεται ο ίδιος μια ομάδα εκπαίδευσης.

 • Πως θα εμπλουτίσω το βιογραφικό μου;

  Καταρχάς θα μπορείτε να υποστηρίξετε αυτά που λέει το βιογραφικό σας. Σε δεύτερο χρόνο, θα έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε και τη συμμετοχή σας σε εκπαιδευτικά σεμινάρια εταιρειών ως εκπαιδευτές!

 •  

Πρόσβαση

Πώς θα φτάσω στο κέντρο εκπαίδευσης SafePc Education;

 1. Πρόσβαση με το ΜΕΤΡΟ

  Το SafePc Education βρίσκεται έξω από το μετρό του Αγ. Αντωνίου (Γραμμή ΜΕΤΡΟ Νο 2), γεγονός που διευκολύνει την πρόσβαση από όλες τις περιοχές της Αττικής χρησιμοποιώντας το δίκτυο του ΜΕΤΡΟ. Μετά την έξοδο σας από το σταθμό του Αγίου Αντωνίου κινηθείτε στην οδό Εθνάρχη Μακαρίου, προς τη Βασιλέως Αλεξάνδρου και στα 150 μέτρα (Βασιλέως Αλεξάνδρου 8) θα βρείτε το SafePc Education. Ο χρόνος που απαιτείται είναι περίπου μισό λεπτό με τα πόδια.

 2. Πρόσβαση με Λεωφορείο ή Τρόλεϊ

  Ο σταθμός του Αγ. Αντωνίου (Γραμμή ΜΕΤΡΟ Νο 2), αποτελεί και σημείο μετεπιβίβασης αρκετών λεωφορειακών γραμμών της ΕΘΕΛ καθώς και των ΗΛΠΑΠ. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις γραμμές των λεωφορείων και τρόλεϊ που φαίνονται στο ενημερωτικό έντυπο του ΟΑΣΑ.

 3. Πρόσβαση με το αυτοκίνητο σας

  Το SafePc Education βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση και από την Εθνική Οδό (Κηφισό) με αποτέλεσμα να είναι πάρα πολύ εύκολη και η πρόσβαση του με το αυτοκίνητο. Εξέλθετε από την Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας στην διασταύρωση της οδού Λένορμαν - Εθνάρχη Μακαρίου και κινηθείτε προς το Περιστέρι (Εθνάρχη Μακαρίου). Στα φανάρια ακριβώς πριν τη Λεωφόρο Βασιλέως Αλεξάνδρου, έξω από τη στάση του ΜΕΤΡΟ Αγ. Αντωνίου, θα συνεχίσετε ευθεία και στα 50μέτρα θα συναντήσετε το SafePc Education στον αριθμό 8! Μπορείτε να παρκάρετε εύκολα στα γύρω στενά.

 

 

 

HTML Comment Box is loading comments...

Επιστροφή

ΑΡΘΡΑ

 

ecdl-mathimata-prosfora

Άλλα Σεμινάρια

Photoshop μαθήματα

joomla ad

internet Marketing seminario

πρακτική εργασία για φοιτητές

 

 
Επικοινωνία

Βασ. Αλεξάνδρου 8 Περιστέρι

Μετρό Αγ. Αντωνίου

Phone: 2130304539
Fax: 2105784644
E-mail: info@safepc.gr